Stephen Hyde anmärkningsvärda vägen till toppen av amerikanska c

12/10/2017 0
Stephen Hyde fastnade i Hartford, Connecticut, det senaste januari. Det var dagen före 2017 USA: s nationella cyklocross-mästerskap, och Hyde hade kört till Hartford för att åka på kursen. Halvvägs genom dagen brummade en snöstorm över New England, och Hyde visste att hans tvåhjuliga lastbil saknade dragningen för att komma billiga cykelkläder tillbaka till sitt hem i Massachusetts.
 
Hyde, 30, hade ingen hotellbokning, och hans vanliga racerarsenal - olika kit, två uppsättningar skor och kallt väder-redskap - var hemma igen. Han var favorit att vinna loppet, och hans planer hade gått helt i sidled.
 
"Jag var som," Man, jag kan inte köra hem. Jag kommer att vara ett nervöst wreck, "berättar Hyde. "Jag ska bli skuten, det kommer inte att vara avslappnande alls, och det kommer att ta två timmar." "
 
Hyde blev inte panik. I stället gjorde han vad han gjort under hela sin cykelkarriär: Han bad om hjälp från cyklocross-samhället och antog sedan en flexibel, någonting-hållande inställning till situationen.
 
Under de senaste halva decennierna har denna strategi hjälpt Hyde framsteg från en begåvad regional racer i Mid Atlantic och New England scenerna till en av de bästa amerikanska "cross racersna i sin generation. Under hela hans framsteg har Hyde åberopat hjälp från tränare, rida partners, cykelaffärsägare och till och med andra racers. Dessa individer har i sin tur försett Hyde med jobb, boende, sponsring cykelkläder och till och med terapi när han skadades. Relationerna har haft en bestående inverkan: Steven Hyde är verkligen en produkt från det amerikanska cykelgemenskapen.