TJ Eisenhart reste i USAs Pro-mäns vägtävling i juni

13/07/2017 0
På halvvägs i USAs Cycling Pro Road Tour (PRT) har två unga stjärnor dykt upp på toppen av herrarnas och kvinnornas ställning. Taylor "T.J." Eisenhart, 23, och Ruth Winder, 24, har valvats i ledningen i sina respektive kategorier.
 
Eisenharts säsong "perfekt hittills"
 
Eisenhart är i sitt första år ridning för Holowesko-Citadel som tidigare ridit som en stagiaire för BMC Racing. Han fick hjulen att vända 2017 på 40th Joe Martin Stage Race. Medan han inte gjorde ett resultat, hjälpte han sin lagkamrat Robin Carpenter till den övergripande segern.
 
Utah-indianens tid skulle komma i New Mexico på femstegs Tour of the Gila, där han var tredje övergripande cykeltröja online och drev till andra i TT. Han skulle fortsätta sin körning av bra form några veckor senare, fånga den övergripande titeln vid Mays Redlands Bicycle Classic, en amerikansk racingklammer i 33 år.
 
"Ärligt talat, för mig är säsongen i grunden perfekt, enligt planen, bara rättfärdig", sade Eisenhart. "Det här är vad jag kom till laget för att vara ledare på dessa GC-raser, och jag visade på Gila att jag var redo för det. Och sedan i Redlands visade jag igen att jag kunde klara av det. "
 
Eisenhart spenderar de närmaste veckorna i Park City, Utah, förbereder sig för Cascade Cycling Classic (19-23 juli), Larry H. Miller Tour of Utah (31 juli-6 augusti) och Colorado Classic (10 aug- 13).
 
"I grund och botten är varje race vi går till, det finns ingen tvekan i vårt sinne att vi inte kommer att vinna," sade Eisenhart om hans lags mentalitet. "Vi får inte vinna, men går in i det, vi är i alla fall ganska säker på att cykelkläder online en av oss kommer att vinna. Det är ganska fantastiskt, att ha tro och förtroende för alla på laget, och tro att någon i ditt lag kan vinna. "